Ποιοί είμαστε

Το Συνεργατικό Δικηγορικό Γραφείο Γιώργου Λ. Κόκκα συνεχίζει μία παράδοση σχεδόν ενός αιώνα, που ξεκίνησε ο αείμνηστος Επ. Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Λέανδρος Γ. Κόκκας (1914-2001), στην Θεσσαλονίκη, την οποία συνεχίζει πλέον ο γιός του Γιώργος Κόκκας σε συνεργασία με εκλεκτούς συναδέλφους δικηγόρους.

Ο Γιώργος Λ. Κόκκας άρχισε την δικηγορία του ήδη από το 1983 και από το 1987 συνεργάστηκε με την ΕΡΤ Α.Ε. και εξειδικεύθηκε σε θέματα αστικού, εμπορικού, διοικητικού δικαίου και πνευματικών δικαιωμάτων καθώς και σε ιδιαίτερα ζητήματα οικογενειακών σχέσεων, προσβολής προσωπικότητας και πνευματικών δικαιωμάτων. Επίσης είναι α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων Αθήνας και πρ. Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ». Καθοριστική είναι και η συμβολή των ίδιων των ενδιαφερομένων πελατών του Γραφείου και την αναδραστική σχέση εμπιστοσύνης, που αναπτύσσουμε, καθόσον οι περισσότεροι είναι υψηλού μορφωτικού και πολιτισμικού επιπέδου. Το πνεύμα και η πρακτική του Συνεργατικού Δικηγορικού μας Γραφείου βασίζεται στην αυτοαποκαλούμενη από τους συνεργάτες «Προστιθέμενη Δικηγορική Αξία».

Με απόλυτη εχεμύθεια, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες, με αλλεπάλληλες επιτυχίες του Δικηγορικού μας Γραφείου σε υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων και έκδοσης Προσωρινών Διαταγών, που βασίζονται στην πειθώ, για την οποία διακρίνεται ο Γιώργος Κόκκας, στους κατά περίπτωση αρμόδιους Δικαστικούς Λειτουργούς, αξιοποιώντας την πολυποίκιλη και πολύχρονη δημόσια παρουσία και δραστηριότητά του, ιδίως σε θέματα Νομικού Ακτιβισμού (βλ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ), όπως ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαπιστώσει με μία απλή περιήγησή του στις παρακάτω ιστοσελίδες, που ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενό τους, καθώς και στοιχεία της δραστηριότητάς του στην ιστοσελίδα www.thessalonikeis.gr .

α) www.heliaea.gr β) www.dimovoulio.gr γ) www.alliellada.gr
δ) www.s120s.gr στ) www.dimopolis.gr ζ) www.ethnosynelefsi.gr

Δραστηριοποιούμαστε στην Αθήνα (στην οδό Ιπποκράτους 42, και στο Εμπορικό Κέντρο «COSMOS» επί της Λεωφόρου Κηφισίας 125 – απέναντι από τα Διοικητικά Δικαστήρια, αρ. 6.16, 6ος όροφος), και στην Θεσσαλονίκη καθώς και στην Περαία (Δήμος Θερμαϊκού).

Με μεγάλη χαρά, θα θελήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε νομικό, πολιτικό ή προσωπικό ζήτημά σας στην διεύθυνση αλληλογραφίας μας : giorgoskokkas@gmail.com .